Campanes del meu poble

  Abans que finalitzen les activitats commemoratives pel 25 aniversari de la mort de Vicent Andrés Estellés, l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Burjassot i l’associació cultural Campaners de la Catedral de València han organitzat «Campanes del meu poble. El paisatge sonor d’Estellés», una ruta a peu, a mode de passejada, on es vincularan les experiències de la seua literatura amb el paisatge sonor que suposen els tocs tradicionals de campanes.

  «A través del recorregut repassarem els seus versos i poemes amb diferents tocs de campanes que han servit per a transmetre també les emocions de la comunitat. Per a versos que parlen de la mort podrem escoltar tocs d’albat, ja perduts, però que anunciaven de manera peculiar la mort dels infants. Per a versos que parlen del pas del temps, sonarà la campana horària de l’Ajuntament, per aquells versos que parlen de la rutina diària es tocaran tocs diaris i d’oració. I per a connectar el temps festiu s’exemplificaran els tocs de festa», expliquen.

  La ruta abastarà del Campanar de la parròquia Sagrat Cor de Jesús al de Sant Miquel, passant per Sant Joan de Ribera, l’Ermita de Sant Roc i l’Ajuntament.

  DATA/HORA

  Dissabte 23 març 2019, 10:45

  PUNT DE TROBADA

  Plaça d'Emilio Castelar, Burjassot

  ENTRADA

  Gratuïta

  Categories

  Miscel·lània, Plans