Caribe Mix ’23

Espai Inestable, dins del seu cicle Migrats Dansa -que ja celebra la setena edició-, acollirà del 30 de novembre al 3 de desembre la peça de dansa ‘Caribe Mix ’23’. Aquesta creació escènica de Mar Garcia i Javi Soler proposa la gravació del videoclip de la cançó ‘No Se Va a Pegar (Pop-Star)’ en escena.

«Des de la nostra meta frustrada de ser súper estreles del pop i amb la intenció de trobar un espai escènic per als temes i estils més representatius de la cultura mainstream com a motors principals, ‘Caribe Mix’ representa una excusa més per a continuar investigant entorn de les possibilitats de relació del so i el moviment en escena».

María Landaribar, Aurora Vallejo, Pau Gómez i Carlota Malo, junt amb els autors, són els intèrprets d’aquest “rodatge” que compta amb la dramatúrgia i la mirada externa d’Amaranta Velarde i Roberto Fratini.

Des de 2021, amb la seua primera peça, ‘RECORD: que nos va a pasar?’, passant per ‘Nicolasito Pertusato’, i el seu últim projecte ‘Caribe Mix ’23’, han anat experimentant diferents maneres de proposar el format que anomen “Dansa-Concert”, mitjançant el qual proposen moviment i so com a coprotagonistes de l’acció escènica. És a dir, pots anar a veure’ls, però també a escoltar-los. La seua manera d’enfocar la creació escènica, més enllà de proposar la transversalitat entre totes dues disciplines artístiques, apunta a la composició des de la mirada del públic i es caracteritza per trobar el nexe de connexió entre so i moviment en la composició, mitjançant partitures, i trobant referències en creadores que van des de Lucinda Childs o Mateo Fargion fins a Cris Blanco o Amaranta Velarde en l’àmbit escènic, i Rosalía, C Tangana o Miley Cyrus en el musical.

DATA / HORA

30 novembre - 3 desembre 2023. De dijous a dissabte, 19.00 / Diumenge, 18.00

LLOC

Espai Inestable

ADREÇA

Aparisi i Guijarro, 7 - 46003 València

ENTRADA

10€

Categories

Dansa, Escèniques, Plans