Casa nostra

La companyia SLMFV (Si los martes fueran viernes) presentarà 28 d’octubre, a La Mutant, un treball escènic basat en l’estudi del gènere cinematogràfic de la màfia. Esta exploració dels codis del cinema protagonitzat per gàngsters serà el marc per a generar un dispositiu que permeta desenvolupar una peça de composició instantània.

‘Casa nostra’ proposa la creació en viu a partir de totes les variables de l’escena: els cossos i les seues danses, el so, les llums i el vestuari. Les argentines Milagros García i Valentina Azzati són les responsables de la idea i la direcció d’esta proposta. La companyia puja a l’escenari sense guió, coreografia ni assaig previ, un repte per als intèrprets Julia Irango, Guillem Jiménez, Kiko Lopez, Claudia Solwat, Nicolás Carbajal i Ruth Pri.

“La composició instantània és l’únic territori on l’intèrpret i el públic saben realment el mateix sobre el que està a punt d’esdevindre: res. És per això que no hi ha una altra opció, com a compositors i improvisadors, que fer-nos experts en el temps present. No s’improvisa amb els ulls tancats, s’improvisa mirant el món en el qual estem vivint, conscients o no, interventors i creadors”.

DATA / HORA

Dissabte, 28 octubre 2023, 19:30

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

10€

Categories

Dansa, Escèniques, Performance, Plans