Cul Kombat

  La Sala Ultramar acollirà el 12, 13 i 14 d’abril ‘Cul Kombat’, una obra escrita per Patrícia Pardo i Guadalupe Sáez que qüestiona el binarisme, la construcció de gèneres i els cartells a la porta del bany.

  Interpretada per Amparo Oltra i la mateixa Pardo, aquest muntatge —que va nàixer de la col·laboració amb Amnistia Internacional, dins de la campanya “El meu cos, els meus drets”— posa l’accent, des de la paròdia, en l’egocentrisme, la feblesa i les contradiccions humanes davant la desgràcia, la desigualtat social i l’heteropatriarcat.

  «COS i control. Cos i gènere. Cos i violència. Una obra que reivindica l’eliminació de les categories i que, alhora, denuncia els abusos per ser etiquetada “dona”».


  Intèrprets: Amparo Oltra i Patrícia Pardo. Vestuari: Raquel Renart i Mar Hernández. Elements escenogràfics i atrezzo: Lluna Albert, Alberto Vidal, Enric Juezas i Santiago Blanco. Vídeos-projecció: Andrés Jerez. Maquinària i il·luminació: David Sánchez. Dramatúrgia i texts: Guadalupe Sáez i Patrícia Pardo. Direcció: Patrícia Pardo.

  LLOC

  Sala Ultramar

  ADREÇA

  Alzira, 9 - 46007 València

  DATA/HORA

  12-14 abril 2019, 20:00

  DURADA

  70 minuts

  ENTRADA

  9€/11€

  Categories

  Escèniques, Plans