Cultura Resident CCCC: Institute for Postnatural Studies

Dins del programa Trobades de Cultura Resident, residències de creació impulsades pel Consorsi de Museus, el Centre del Carme Cultura Contemporània acollirà el 24 de setembre a Gabriel Alonso i Karol Muñozcano, dos dels integrants de l’espai col·lectiu de pensament i producció Instituto de Estudios Postnaturales (Madrid).

Es tracta d’un centre d’experimentació artística des d’on explorar i problematitzar la postnatura com a marc per a la creació contemporània. Fundat en 2020, es planteja com una plataforma de pensament crític; un lloc en xarxa que posa en comú a artistes i investigadors preocupats per les qüestions de la crisi ecològica global, mitjançant formats experimentals d’intercanvi i producció de coneixement obert. L’Institut s’estructura entorn d’un espai físic on es duen a terme tallers, trobades i exposicions obertes al públic, així com la producció continuada de material teòric. A més, acull residències artístiques d’escriptura i creació.

A aquesta trobada semipresencial només podran assistir quinze persones per qüestions d’aforament, però podrà seguir-se de manera virtual a través d’un enllaç que s’enviarà per correu electrònic a totes les persones que s’inscriguen escrivint a culturaresident@gva.es.

DATA/HORA

24 setembre 2020, 18:30

LLOC

Sala Contraforts / CCCC

ADREÇA

Museu, 2 - 46003 València

AFORAMENT

15 persones

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Miscel·lània, Plans