Distrito 008

  Del 5 al 14 d’abril se celebrarà la novena edició de Distrito 008 amb una programació dividida en sis llocs representatius de l’espai públic d’Extramurs per a reivindicar —baix el lema “¡A la calle!” (Al carrer!)— el seu ús ciutadà a través de la cultura. La plaça Rojas Clemente, els voltants de la Junta Municipal d’Abastos, la Plaça San Sebastián, el PEM, el carrer Pérez Escrich, el Parc Horticultor Corset i la Plaça Santa Maria Micaela seran els escenaris efímers d’aquesta nova edició.

  Com a novetat, FaçanaPop, el primer concurs d’intervencions artístiques en façanes i persianes del barri d’Extramurs. A més, podreu fer la ruta Photowalk, una passejada fotogràfica per a conéixer-se la els carrers al detall. Les instantànies preses s’exposaran posteriorment.

  D’altra banda, el grup FIC EBC Danza, del Centre de Dansa Eva Bertomeu, presentarà la peça ‘I am free’, amb música de Verdi i Radiohead. Hi haurà poesia a càrrec de Versonalidad, una ruta gastronòmica, monòlegs, concerts, activitats i tallers infantils, contacontes, titelles, teatre musical, exposicions, taules de debat o la presentació del projecte PEM Plaza, de la mà d’ArquitecTúria.

  Per a ampliar informació, punxeu ací.

  DATA

  5-14 abril 2019

  LLOC

  46008, Extramurs, València

  ENTRADA

  Gratuïta

  Categories

  Festivals, Menuts, Miscel·lània, Plans