El fuego nunca

El Teatro Círculo acull esta setmana l’estrena absoluta de l’obra ‘El fuego nunca’, escrita i dirigida per Álvaro Octavio Moliner. Un viatge lisèrgic a través del nostre subconscient, que podrà veure’s del 24 de febrer al 6 de març.

Partint dels conceptes junguians d’arquetip, inconscient col·lectiu i sincronia, la peça s’acosta a la invocació del foc antic —el foc com a reflex del led i les pantalles del nostre temps contemporani—, posant el focus en la recerca de la identitat de tres personatges desdoblegats, la relació entre joventut i vellesa, la tecnologia, la paternitat i la mort. Temes tractats amb un to transcendental i tràgic, però també amb humor negre. La mescla d’actors, màscares, maniquins i l’atmosfera sonora i lumínica, fan de l’obra una experiència sensorial transformadora, pròxima al ritu i al somni.

‘El fuego nunca’ comença en una sala d’espera on el temps s’ha quedat detingut. En ella, tres personatges sense rostre intenten esbrinar com han arribat fins allí, quina és la seua comesa en aquell estrany lloc i què hi ha a l’altre costat de la misteriosa porta. Només algunes de les claus els seran revelades mentre la intensa sensació d’espera es trasllada de l’escenari al públic.

La peça, interpretada per Gemma Miravet, David Pepiol, Luis Peset, Sara Santes, Iván Arbildua i Miki Garofalo, ha comptat amb la col·laboració de l’ESADV i Colectivo Isquion.

DATA

24 febrer - 6 març 2022

LLOC

Teatro Círculo

ADREÇA

Prudenci Alcón i Mateu, 3 - 46020 Benimaclet, València

FUNCIONS

Dijous a dissabte, 20:00 / Diumenge, 19:00

DURADA

55 minuts

ENTRADA

9€/11€

Categories

Escèniques, Plans, Teatre