El testament de Maria

  La Dependent presenta al Teatre Micalet l’adaptació teatral en valencià de la novel·la de Colm Tóibín ‘El testament de Maria’. Baix la direcció de Jordi Ballester, l’actriu Pepa Miralles encarna la faceta més humana de la Verge Maria, donant una nova visió de la història de la Bíblia.

  «Temps després de la mort del seu fill, Maria de Natzaret passa els darrers anys de vida a Efes —una de les dotze ciutats de Jònia i que hui forma part de Turquia—, on rep constantment la visita de dos homes que deixaran per escrit el relat que sacsarà el món. Una nit qualsevol Maria es confessa a la deessa Àrtemis, amb la dolorosa necessitat de recordar tot allò que va succeir».

  L’obra de Tóibín, publicada al 2012, desmitifica i desteologitza la vida de Jesucrist. Un any després va estrenar-se la primera versió escènica a Broadway, creant certa controvèrsia. Al 2014 va ser interpretada per Blanca Portillo, baix la direcció d’Agustín Villaronga, qui va guanyar el Premi Max 2015 a la millor actriu protagonista.

  DATA

  10-13 octubre 2019

  FUNCIONS

  Dijous i divendres, 20:00 / Dissabte i diumenge, 19:00

  LLOC

  Teatre Micalet

  ADREÇA

  Guillem de Castro, 73 - 46008 València

  ENTRADA

  12€/15€

  Categories

  Escèniques, Plans