El Tratamiento

La Mutant enceta la seua temporada escènica el 18 d’octubre amb una comèdia de Teatro Kamikaze, La_Abducción i Buxman Producciones, escrita i dirigida per Pablo Remón. ‘El Tratamiento’, construïda en tres capítols, explica la història d’un guionista de cinema frustat i d’altres personatges desitjosos d’escriure.

«El caòtic món del cinema, el pas del temps i la voluntat de conjurar-lo mitjançant la ficció» són els eixos centrals de l’obra. «En la indústria cinematogràfica s’utilitza el terme “tratamiento” (tractament) per a referir-se al resum seqüenciat d’una futura pel·lícula. És un pas previ al guió, que s’usa moltes vegades com a document de venda. És habitual que un guionista escriga un o diversos tractaments i que els moga per productores amb l’esperança que es convertisquen en pel·lícules. La major part d’aquests tractaments mai es produeixen…», explica la companyia.

Cinc actors per a vint personatges: Ana Alonso, Francesco Carril, Aura Garrido, Fran Reyes i Emilio Tome. «Un llargmetratge sobre la Guerra Civil amb ovnis. Una carta d’amor des de l’Egeu. Un relat sobre una adolescent que visita Eurodisney. Un xiquet obsessionat amb el Titanic. Un fan d’Héroes del Silencio que escriu poemes imitant les lletres del grup. Una classe d’escriptura creativa i una estrena de cinema». Tot això és ‘El Tratamiento’.

DATA/HORA

18-19 octubre 2019, 20:30

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

10€

Categories

Escèniques, Plans