El último Tarzán

‘El último Tarzán’, la nova proposta escènica de la companyia Hongaresa de Teatre, podrà veure’s a la Sala Ultramar del 5 al 15 de maig.

Es tracta d’una comèdia contemporània escrita per Paco Zarzoso a partir d’una idea original d’Enric Juezas, i amb música de Jesús Salvador “Chapi”, que parla de conflictes intergeneracionals, la relació amb la naturalesa i amb la nostra part més animal, el canvi climàtic i les creixents desigualtats econòmiques entre pobres i rics. Però també toca temes perifèrics com l’explotació del continent africà, la distància cada vegada més gran (i no solament física) entre el tercer i el primer món, i el mite del “bon salvatge” en la nostra època. Tot això tractat des del divertit, profund i inconfusible prisma de Paco Zarzoso. En escena: Enric Juezas, Lola López, Lara Salvador, Wanda Bellanza, Marcos Sproston i Severo Obiang.

SINOPSI: «En un país molt jove de la vellíssima Àfrica viu un home mico dels de matxet en renyonera, cocodril més que esdentegat i pantera veterana. Des de molt menut llegia les novel·les de Tarzán amb tanta afició i gust, que de molt rellegir i poc dormir li van envair les lianes el cervell, embullant-li l’enteniment. La seua passió tarzanesca va ser tan ardent, que es va embarcar en un vaixell fuster rumb a Guinea Equatorial i va abandonar per sempre la civilització. Allí viu amb la seua dona i els seus dos fills oferint als turistes els espectacles típics de la mitologia selvàtica de Tarzán (lluites amb cocodrils, fotografies amb Chita, visites al cementeri d’elefants…). El seu món s’esfondra quan es veuen obligats a exiliar-se del país i fugir a València i buscar noves formes de supervivència».

 

DATA / HORA

5-15 maig 2022, 20:00

LLOC

Sala Ultramar

ADREÇA

Alzira, 9 - 46007 València

DURADA

75 minuts

ENTRADA

10€

Categories

Escèniques, Plans, Teatre