Els dies mentits

Flyhard Produccions arriba a València amb ‘Els dies mentits’, l’obra teatral amb què la dramaturga, directora i actriu catalana Marta Aran va guanyar el Premi Max a la Millor Autoria Revelació. Estarà al Teatre Micalet els dies 1 i 2 d’octubre.

La peça ens parla d’una dona que ha viscut amb la seua mentida durant quinze anys. Una dona que ha intentat ordenar-la meticulosament, dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida no isca mai al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap molt poc de la seua sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat tot el contrari.

«Els dies mentits no fa referència a l’ocultació de la veritat durant les relacions, sinó a la màscara sota la qual s’amaga qui no compleix els suposats estàndards en el sexe. (…) Ens parla de la hipersexualitat de la societat d’avui i la pressió social sobre les noies adolescents, que en alguns casos es bloquegen justament per l’autoexigència de tenir moltes experiències i gaudir-les», va escriure Belén Guinart al diari Ara.

DATA/HORA

1 octubre 2021, 20:00 / 2 octubre 2021, 19:00

LLOC

Teatre Micalet

ADREÇA

Guillem de Castro, 73 - 46008 València

DURADA

70 minuts

ENTRADA

13€/18€

Categories

Escèniques, Plans