Els ocells

La companyia de teatre barcelonina La Calòrica estrenarà a València la seua peça ‘Els ocells’, una comèdia inspirada en l’obra d’Aristòfanes, amb dramatúrgia de Joan Yago i direcció d’Israel Solà. Les funcions seran el 19 i 20 de febrer al Teatre El Musical.

La producció ha comptat amb la col·laboració del Festival Temporada Alta i el suport de la Sala Beckett i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

«El jove empresari Pisteter i la seua companya Evélpides no poden tornar a casa. Tampoc se’ls acut un altre lloc on poder anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostos que ells anhelen. La trobada accidental amb una innocent puput al mig del bosc els farà plantejar-se un canvi d’estratègia: i si renunciaren a la seua condició humana i es convertiren en ocells? O encara millor: i si convenceren els ocells del món per a crear una nova societat basada en els principis fonamentals de l’Individu, la Propietat i la Competència?

L’empresa no serà senzilla. Hauran de convéncer les masses amb un relat sòlid i apassionat, hauran de negociar amb vells poders que habiten en el món des de les albors ―i que potser no estan disposats a acceptar cap canvi―, hauran de combatre amb mà de ferro la dissidència i, fins i tot, tindre una conversa cara a cara amb la Democràcia i  l Capitalisme».

A escena, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López i Marc Rius.

DATA/HORA

19-20 febrer 2022, 19:30

LLOC

Teatre El Musical

ADREÇA

Plaça del Rosari, 3 - 46011 València

DURADA

90 minuts

ENTRADA

12€

Categories

Escèniques, Plans, Teatre