Enlluernador

La Coja Dansa porta ‘Enlluernador’ a la Sala Carme Teatre del 3 al 6 de febrer, dins del 5é cicle Carme’n’Dansa. Una coreografia col·lectiva dirigida per Santi de la Fuente.

«Inspirant-nos en La desaparición de las luciérnagas, de Didi-Huberman, decidírem canviar de perspectiva, mirar des d’un punt de vista minoritari i apagar les llums dominants que ens enceguen a l’hora de comprendre’ns. Trobàrem així, entre totes, un territori ple també de sensualitat, de centellejos, de llums minoritàries, de joies amagades. Edgar Morin diu que l’individu és una categoria que coixeja, i qui millor que nosaltres per a demostrar-lo».

Direcció de la compayia: Santi de la Fuente, Tatiana Clavel. Direcció coreogràfica: Santi de la Fuente. Direcció escènica: Raúl León (UPV). Coreografia i interpretació: Marta García, Paula Romero, Iván Colom, Guillermo Llorens i Santi de la Fuente. Poesia i interpretació: Elsa Moreno. Il·luminació: Diego Sánchez. Escenografia: Raúl León i Los Reyes del Mambo. Espai Sonor: Mendoza. Música: Heezen. Producció: Pepín Zurriaga. Imatge i disseny: Pepín Zurriaga.

DATA

3-6 febrer 2022

LLOC

Carme Teatre

ADREÇA

Gregori Gea, 6 - 46009 València

FUNCIONS

Dijous i divendres, 20:00 / Dissabte i diumenge, 19:00

ENTRADA

10€

Categories

Dansa, Escèniques, Plans