Teatro Ensalle + Terrorismo de Autor

  La companyia gallega Teatro Ensalle presentarà al públic d’Espacio Inestable, el 26 i 27 de setembre, el procés de creació del seu proper muntatge escènic ‘Antes de que llegue la bestia’. Aquesta mostra (la segona part del Canchal VI), com vénen fent des del 2016, estarà nodrida pel treball d’uns altres creadors, en aquest cas, el colectiu madrileny d’audiovisual Terrorismo de Autor.

  «Un “canchal” és una trobada creativa entre la nostra companyia i alguns artistes convidats, on es comparteixen llenguatges i experiències escèniques diferents per a, finalment, mostrar el resultat d’una peça viva. Es tracta d’intervencions puntuals, dins del procés de creació dels nostres treballs escènics, que compleixen la funció de “sacsejar” el llenguatge que venim perfilant des de fa més de 20 anys», expliquen.

  L’obra ‘Después de Camarina’ fou el resultat escènic del Canchal I, amb la companyia madrilenya El Canto de la Cabra, i del Canchal II, amb Cambaleo Teatro. Així doncs, ‘Procedimientos ante el vacío’ va nàixer del tercer Canchal, en col·laboració amb la ballarina i coreògrafa canària Mónica Valenciano, qui va estar acompanyada dels músics gallecs David Santos i Nacho Muñoz. Del quart, amb l’actor i creador Juan Loriente, i del cinquè, amb l’autor Antonio Fernández Lera, sorgiria la peça ‘Arar’.

  El setè Canchal, destinat a completar el procés de creació de l’obra  ‘Antes de que llegue la bestia’ es realitzarà al mes d’octubre en companyia del coreògraf Sergi Fäustino.

  DATA/HORA

  26-27 setembre 2019, 20:00

  LLOC

  Espacio Inestable

  ADREÇA

  Aparisi i Guijarro, 7 - 46003 València

  ENTRADA

  6€/7€

  Categories

  Escèniques, Plans