Eso es como todo Fest

16 Toneladas acollirà el 21 de setembre Eso es como todo Fest, amb les actuacions de Guay!, Chiquita y Chatarra, Finale, Futuro Terror, Sudor, Tipex i Retrasers.

Guay!, el nou grup d’El Ortiga (Anticonceptivas, Pelea!, Corte Moderno), viatjarà des de Barcelona amb ‘La Sociedad’, publicat a finals del 2018. Van estrenar-se al 2016 amb ‘Demo’, un EP on versionen a The Television Personalities i aporten un parell de temes propis.

Des d’Astúries, el duet femení de rock garatge Chiquita y Chatarra presentarà ‘Ojos de mirada’ (2018). Van debutar al 2008 amb un treball homònim enregistrat dos anys abans als estudis Circo Perrotti de Gijón. ‘Animal de amor’ arribaria al 2011 de la mà de Discos Humeantes, al l’igual que el reeixit ‘Niagara fallers’ al 2013. Tots dos àlbums van consolidar les clares intencions de Patricia i Amelia. Per a obrir boca de cara al concert del dissabte deixem ací unes paraules seues sobre Ojos de mirada: «Creemos que es nuestro mejor trabajo. Hijos de puta».

Els valencians Finale desplegaran el seu kinki-punk amb temes com ‘Me siento ridículo’ o ‘Es amor’, i els alacantins Futuro Terror tornen amb ‘Precipicio’, un treball que revalida el seu potent debut amb ‘Su nombre real era otro’ al 2016.

Tampoc faltaran els locals Tipex, Sudor i Retrasers. Tancarà la festa Orkesta Paraíso a les quatre de la matinada.

DATA/HORA

Dissabte, 21 setembre 2019, 20:00

LLOC

16 Toneladas

ADREÇA

Ricardo Micó, 3 - 46009 València

ENTRADA

10€

Categories

Festivals, Música, Plans