Esqueix. Un estiu al teu ventre

La companyia Va Com Va estrena ‘Esqueix. Un estiu al teu ventre’, un treball creat dins de les residències artístiques de la Sala Ultramar “Travessies d’Ultramar”. La peça, que podrà veure’s del 14 al 24 de setembre, està signada per Anna Berenguer, Marina Mulet i Sandra Monfort. “Una revisió crítica del progrés del món global i de la seua visió unitària, marcada sovint per un capitalisme salvatge”. Relacions intrafamiliars, herències de les nostres mares i les nostres iaies, allò que deixarem, allò que som o qui som.

Amb l’excusa de la festa de comiat de la casa d’estiueig familiar, Anna Berenguer i Marina Mulet, que aniran fent salts entre la realitat present i ficcional, iniciaran un llarg viatge que les durà a preguntar-se sobre el món en què viuen i la petjada que deixaran després de la seua desaparició.

Sandra Monfort, premi Carles Santos a la millor artista revelació en 2021, és l’encarregada de signar la composició musical i l’espai sonor. ‘Esqueix. Un estiu al teu ventre’ olora a terra i a natura.

DATA / HORA

14-24 setembre 2023, 20:00

LLOC

Sala Ultramar

ADREÇA

Alzira, 9 - 46007 València

ENTRADA

10€/11€

Categories

Escèniques, Estrena, Plans, Teatre