La vida inventada de Godofredo Villa

La Medusa i Visitats Escènica porten al Teatre Talia, del 4 al 7 d’abril, ‘La vida inventada de Godofredo Villa’, un text de Sònia Alejo, dirigit per Xavier Puchades i interpretat per Pep Ricart, Àngel Fígols, Arantzazu Pastor i Clara Crespo.

«Godofredo és un dels quasi quatre mil xiquets evacuats amb vaixell des del País Basc rumb a França durant la primavera i l’estiu de 1937. Uns altres van partir cap a Anglaterra, Bèlgica, Suïssa o Rússia. Als 17 anys va unir-se a la Resistència contra els alemanys, i als 19 va aconseguir reunir-se de nou amb la seua família a Orà. Allí va conéixer i es va casar amb Marita, una refugiada andalusa. Quan, a principis dels 60, van començar els primers disturbis per la independència d’Algèria, Godofredo va decidir instal·lar-se a França, i no al país que estimava, perquè en ell governava un dictador…

A l’agost de 2014 té 89 anys, ha sobreviscut a tres guerres i, no obstant això, s’enfronta al moment més difícil de la seua vida: rebre un gran homenatge amb honors d’estat. Godofredo Vila recorre diversos moments de la seua memòria, que ha circulat pels esdeveniments de l’Europa del segle XX.»


Ajudant de direcció: Sònia Alejo. Escenografia: Los Reyes del Mambo. Música original: Isabel Latorre. Vestuari: Estíbaliz Gonzalo. Il·luminació: Ernest Celda. Maquinista: Andrés Campos. Disseny gràfic: Yinsen. Vídeo: Producciones La Hormiga. Producció executiva: Tomás Ibáñez. Producció: Visitants Escènica. Creació: La Medusa.

DATA

4-7 abril 2019

FUNCIONS

Dijous, divendres i diumenge, 20:00. Dissabte, 18:00 i 21:00.

LLOC

Teatre Talia

ADREÇA

Cavallers, 31 - 46001 València

ENTRADA

12€/15€

Categories

Escèniques, Plans