Heartbeat

Sandra Gómez torna a la sala Carme Teatre amb ‘Heartbeat’, un solo de dansa on la coreògrafa i intèrpret valenciana balla música electrònica al llarg de tres hores ininterrompudes. El 15 i 16 de febrer, dins del cicle Carme’n’Dansa, els assistents (durant el temps que ells consideren) observaran els límits espacials, temporals i energètics d’un cos.

Heartbeat té per finalitat ocupar un espai i un temps ballant. Una sessió de música dance, hip hop, techno i electrònica serveix de base al moviment. La pulsació de la música és la que marca el ritme i ofereix l’estímul al cos per a moure’s. Un cos que està “a l’escolta” de les seues necessitats, així com de la seua espontaneïtat en un exercici d’improvisació. Un cos que es lliura a la pèrdua i a l’abandonament per a acabar mostrant-se en la seua carnalitat. Podria dir-se que, el recorregut que realitza, ve marcat per una recerca, la de perdre’s i trobar-se en un nou cos o fins i tot en diferents cossos, en diferents realitats, on desig i plaer són presents.

En aquesta peça el moviment vol allunyar-se de l’academicisme, sent aquest un element plàstic i expressiu, resultat de l’ús d’una determinada energia i no una coreografia de formes tancades.

DATA / HORA

15-16 febrer 2024, 20.00

LLOC

Carme Teatre

ADREÇA

Gregori Gea, 6 - 46009 València

ENTRADA

10€

Categories

Dansa, Escèniques, Plans