Hemos venido a darlo todo / Voadora

La Mutant acollirà els dies 21, 22 i 23 de febrer l’obra de teatre contemporani ‘Hemos venido a darlo todo’, una producció de la companyia gallega Voadora estrenada al 2019.

Quaranta-dos anys més tard, Voadora revisa els materials sonors que la NASA va enviar a l’espai, que ens conten molt més sobre nosaltres mateixos del que l’agència espacial mai va poder imaginar. Es tracta de l’espectacle més musical de la companyia fins al moment, a mig camí entre el concert escènic i el teatre experiencial. Aquest muntatge —interpretat per José Díaz, Fernando Epelde, Hugo Torres i Marta Pazos, també a la direcció— juga a desplaçar el centre del públic davant el fet teatral sense renunciar a la frescor, l’estranyesa, la suor i l’energia de la música electrònica en llocs estranys, perquè, al cap i a la fi, hem vingut ací a donar-ho tot.

«Hemos venido a darlo todo és el nostre manifest, el nostre manual i el nostre pacte amb l’experiència escènica des de la lluentor de tots els seus elements: el moviment, la música i les imatges. Un compromís amb el teatre que se sent, més que amb aquell que es pensa, per al que necessitem tots els watts, tot el talent i tota la imaginació del món. Volem signar amb l’ací i ara, amb l’inoblidable i amb totes eixes coses que l’espectador no pot trobar en cap lloc més que a una sala de teatre».

DATA/HORA

21-22 febrer 2020, 20:30 / 23 febrer, 19:00

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

10€

Categories

Escèniques, Plans