Hostes 2020

LaCasaCalba ens presenta una nova edició del festival Hostes que arrancarà el 18 de gener, al Teatre del Raval de Gandia, amb Frankie’s Funkinjectors i Clara Juan Quintet. Per ell passaran diversos projectes musicals i escènics com ara el d’Aljub, Andrés Belmonte, Donallop, Laura Esparza & Carlos Esteban, The Pambazos Bros, Fino Oyonarte, Antonio Arias i Fernando Alfaro, i Mike Cooper.

La nit que la cantant nord-americana Frankie McCoy va pujar a un escenari per a improvisar sobre les notes del trombó de Joan Mont, va nàixer Frankie’s Funkinjectors, un septet de jazz-funk completat pel baterista Joan Agulló, el baixista Xavi Alaman, Gerard Verger als teclats i Miquel Just al saxo tenor, i el trompetista Paco Mifsud.

La proposta de jazz contemporani de la saxofonista Clara Juan (amb Pepe Zaragoza, Eduard Marquina, Davide di Sauro i Pablo Soriano) també estarà present en la primera jornada de l’Hostes.

El 25 de gener Aljub tornarà al Raval, on va gravar-se en directe 16 anys en 16 cançons, per a repassar aquest recopilatori basat en arrels orientals. Al capdavant, Joansa Maravilla (oud i kanun); a la veu, Rafel Arnal. Tanquen la formació Ales Cesarini (contrabaix), David Gadea (percussions) i Andrés Belmonte (nais), qui a més presentarà el seu projecte personal Tariq en format trio.

Els mallorquins Donallop i el duet format per Laura Esparza i Carlos Esteban, acompanyats en aquesta ocasió pel guitarrista Iván Espí, protagonitzaran les propostes de l’1 de febrer. Per arredonir el cartell: la companyia de circ The Pambazos Bros (8 de febrer); Fino Oyonarte i Antonio Arias & Fernando Alfaro (15 de febrer); i Mike Cooper (22 de febrer).

 

DATA

18 gener - 22 febrer 2020

LLOC

Teatre del Raval

ADREÇA

Sant Ramon, 8 - 46702 Gandia

ABONAMENT

30€

ENTRADA

Diferents preus

Categories

Festivals, Música, Plans