III Cicle Escèniques LGTBI

La sala Carme Teatre enceta la temporada 2019-2020, durant la qual celebraran 25 anys de programació estable a la ciutat de València, amb l’exposició permanent ‘Fosc’, de l’artista Claudia Martínez, i la tercera edició del Cicle Escèniques LGTBI, compost de sis peces de diversos llenguatges escènics.

Tres estrenes absolutes:

‘Ma Part’ —del 5 al 8 de setembre—, escrita per Miguel A. Sweeney i interpretada al costat d’Ernesto Pastor baix la direcció d’Eva Zapico; i ‘Devórate’ (12 i 13), un solo de dansa de la coreògrafa i ballarina brasilera Mari-Paula en col·laboració amb el programa Iberescena 2019. Tots dos muntatges «es plantegen futurs distòpics sorgits de la crisi de la representació del cos davant la digitalització de la carn i les identitats de gènere», expliquen des de la sala.

A més, el 14 i 15 de setembre, ‘Ciborga. Barroqu-is-me’, del performer i activista valencià Víctor Parral, al voltant de la Teoria Queer, inspirada en l’obra de Judith Butler, Donna Haraway i Paul B. Preciado.

També podrem gaudir de dues estrenes a València: ‘Eurídice sin Orfeo’ (19-20), del coreògraf asturià Manuel Badás, i ‘Suddenly III’ (21-22), de la companyia donostiarra Osa+Mujika.

La nota musical la posarà Marco Michelângelo, el dia 20, amb ‘Sol Salvatge’, un concert impregnat de la llibertat del folk, la sofisticació de la bossa nova i la ironia del tropicalisme.

 

DATA

5-22 setembre 2019

LLOC

Carme Teatre

ADREÇA

Gregori Gea, 6 - 46009 València

ENTRADA

8€/10€

Categories

Activisme, Escèniques, Plans