II Insula Dramataria Josep Lluís Sirera

L’any passat va iniciar-se, impulsat per l’Institut Valencià de Cultura, el primer laboratori dramatúrgic Insula Dramataria Josep Lluís Sirera amb la participació de sis autores valencianes. Les propostes de Begoña Tena (‘Tórtola’), Maribel Bayona (‘L’orquestra del silenci’), Mafalda Bellido (‘Los que comen tierra’), María Cárdenas (‘El farol de Mandinga’), Laura Sanchis (‘Cor de xiquet’) i Antonia Bueno (‘Tiempo de argán y naranjas’) van ser seleccionades d’entre les vint-i-huit presentades. Després de treballar de forma col·lectiva sobre els textos, baix la coordinació del dramaturg i director escènic Paco Zarzoso, van mostrar-se al públic a través d’una lectura dramatitzada. Posteriorment, van ser editats pel Centre de Documentació de l’IVC. Podeu trobar els llibres a la llibreria Llig de la Generalitat Valenciana.

Enguany, quatre autors i tres autores han estat escollits per a la segona edició: Toni Agustí amb ‘Porno África’, que es llegirà al Teatre Rialto l’11 de juny; Sònia Alejo amb ‘L’amor dels esquirols’ (12 de juny); Jéssica Martínez amb ‘Lapland’ (13 de juny); Javier Sahuquillo amb ‘Sombra de Germanías’ (14 de juny); Jorge Picó i Alfonso Amador amb ‘Marina unplugged’ (15 de juny); i Isabel Caballero amb ‘Barahunda’ (16 de juny).

Els autors han treballat junt a Zarzoso inspirats per un concepte comú, el caos. Els textos resultants, molt diversos entre si, també seran publicats properament.


Imatges: Detall dels cartells dissenyats per Jaume Marco.

DATA/HORA

11-16 juny 2019, 18:00

LLOC

Teatre Rialto

ADREÇA

Plaça de l'Ajuntament, 17 - 46002 València

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Escèniques, Plans