IV RRRR! Festival d’Art i Reciclatge

Del 14 al 26 d’octubre tindrà lloc a Gandia la quarta edició de l’RRRR! Festival d’Art i Reciclatge, una iniciativa de LaCasaCalba, desenvolupada en col·laboració amb el Departament de Gestió Responsable del Territori de l’Ajuntament de Gandia. Té com a objectiu la conscienciació, mitjançant l’art, de la problemàtica ambiental en relació a la generació i gestió de residus, des d’una perspectiva crítica, lúdica i participativa.

El dijous 17, al Teatre del Raval, s’inaugurarà el festival amb la mostra d’escultures de ferro de rebuig ‘Primera exposició any 1994’, de Josep Basset, i la instal·lació de Martí Guillem ‘CasiObsessió’, qui a més presentarà en directe el seu espectacle de llum i so ‘Dlight’.

Enguany podreu apuntar-vos a quatre tallers: ‘Natura Creativa’, amb Marga Martínez; ‘Unfla’t’, a càrrec d’Alejandra Català i Manuel P. Bernat; ‘Circuit Bending Toys & Play’, de Martí Guillem; i ‘Transformació Plàstica’, ideat per Plàstic Preciós La Safor.

Pel que fa a la programació escènica, l’RRRR! acollirà les actuacions de La Petita Orquestra Peiotaire, amb el seu nou disc-espectacle ‘Els Garcia i Cia. La família s’amplia’; la companyia castellanolleonesa Cal y Canto Teatro, amb l’obra de teatre de carrer, titelles i objectes ‘Lost Dog’; i El Triangulista, qui estrenarà la nova producció del festival ‘Plàstic-tic-tic-tic!’.

A més, es projectarà —en versió original subtitulada al valencià— el llargmetratge documental de Fredrik Gertten ‘Bicicletes vs Cotxes’. En acabar hi haurà un col·loqui amb l’enginyer Pasqual Boquera,president del Col·lectiu Dynamo de Carcaixent i professor de la UPV.

 

MÉS DETALLS
DATA

14-26 octubre 2019

LLOC

Teatre del Raval

ADREÇA

Sant Ramon, 8 - 46702 Gandia

Categories

Activisme, Escèniques, Exposicions, Festivals, Menuts, Música, Plans