Kapøwski

  El Teatre El Musical acollirà el 10 i 11 de maig, dins de la programació de la novena edició del festival Cabanyal Íntim, l’estrena de ‘Kapøwski’, el nou muntatge de Colectivo Miss Panamá.

  «Kapøwski pretén ser un experiment escènic interdisciplinari en el qual l’espectador descobrisca un altre model de peça allunyada de les convencions del teatre més clàssic o tradicional», explica la companyia valenciana.

  «Un format quasi televisiu portat a escena en el que el públic puga passar a formar part de l’acció sent part d’un procés de selecció real i en el que el llenguatge audiovisual, tinga tant de protagonisme o més que el textual o l’actoral. L’objecte de l’obra és el de generar un diàleg amb el públic per a que aquest es plantege quines són les noves deïtats de la post-modernitat, a qui adorem, qui s’ha convertit en el nostre profeta i quins són els preceptes i cultes propis de l’era digital, als que pertanyem sense ser-ne conscients. Per a això, hem constituït una confraria contemporània que adora a una intel·ligència artificial fanàtica de les sèries dels anys noranta i dels karaokes.»

  DATA/HORA

  10-11 maig 2019, 20:30

  LLOC

  Teatre El Musical

  ADREÇA

  Plaça del Rosari, 3 - 46011 València

  ENTRADA

  8€

  Categories

  Escèniques, Festivals, Plans