La casa del dolor

De l’11 al 13 de març, el Teatre Principal acollirà l’estrena a València de ‘La casa del dolor’, una obra escrita i dirigida per Víctor Sánchez Rodríguez. Produïda pel Teatre Nacional de Catalunya, aquesta peça està protagonitzada per Antonio Escámez, Amparo Fernández, Júlia Genís, Lina Lambert, Pol Monen i Carles Sanjaime.

SINOPSI. Una família es reuneix per sopar en honor d’en Juli, el fill, que ha acabat la carrera de piano. Han preparat un festí. Però en Juli no es presenta. Davant d’aquesta desaparició, cada familiar afronta la situació de manera diferent: la mare buscarà consol i ajuda; el pare sortirà a la recerca dels llocs que freqüentava i la germana es tancarà a casa envoltada de melodrames i benzodiazepines. Els camins de cadascú entraran en un laberint oníric, còmic i sorprenent a través del qual descobrirem els fantasmes d’una família que semblava modèlica.

El text va escriure’s durant el III Laboratori de Dramatúrgia impulsat per la Direcció Adjunta d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura, Ínsula Dramatària Josep Lluís Sirera 2020. Si vols llegir la ressenya en la nostra secció Dramàtica, entra ací.

DATA / HORA

11-13 març 2022

LLOC

Teatre Principal

ADREÇA

Barques, 15 - 46002 València

FUNCIONS

Divendres i dissabte, 20:00 / Diumenge, 18:00

ENTRADA

20€/24€

Categories

Escèniques, Plans, Teatre