La mar d’il·lustrades

  La Mostra Viva del Mediterrani arranca enguany, entre d’altres activitats programades, amb l’exposició ‘La mar d’il·lustrades’; una selecció d’obres —comissariada per Cristina Chumillas i Tomás Gorria, amb la col·laboració de la periodista de Sarajevo Esma Kucukalic en representació de la FACM— de díhuit il·lustradores, dissenyadores i artistes visuals provinents dels vint-i-un països de la ribera mediterrània.

  A través dels diferents estils artístics, podran albirar-se elements coincidents a l’hora d’entendre la identitat visual d’una cultura comuna, en aquesta ocasió a través de la mirada de les dones.

  La valenciana Virginia Lorente ha tret el seu llapis per a representar a Espanya. Al seu costat, Aicha Abohuaj (el Marroc), Maria Chiara Banchini (Itàlia), Zeineb Ben Haouala (Tunísia), Dyala Brisi (Síria), Florence Bouchain (França), Daphne Christoforou (Xipre), Ana Hoxha (Albània), Tea Jurisic (Croàcia), Sonya Korshenboym (Israel), Lejla Kucukalic (Bòsnia i Hercegovina), Irena Milačić (Montenegro), Theda Mimilaki (Grècia), Deena Mohamed (Egipte), Rana Samara (Palestina), Vesna Skornsek (Eslovènia), Büşra Üzgün (Turquia) i Maia Zankoul (Líban). El cartell de l’exposició ha estat dissenyat per la també valenciana Aitana Carrasco.

  DATA

  5 octubre - 2 novembre 2019

  LLOC

  Octubre CCC

  ADREÇA

  Sant Ferran, 12 - 46001 València

  ENTRADA

  Gratuïta

  Categories

  Exposicions, Festivals, Plans