La vaca que riu

«La fragilitat, la delicadesa, la cura. El poder, el maltractament, la impunitat.»

Així es presenta el darrer muntatge de Patrícia Pardo, ‘La vaca que riu’, que podrem veure el 16 i 17 d’abril a la Sala Matilde Salvador de La Nau. Aquesta peça de circ-teatre gestual —interpretada per Joana Alfonso, Illya Gendler, Mónika Vázquez i Guille Zavala— inclou menys text que a obres anteriors i es centra en la tècnica del clown, exposant els testimonis recollits a entrevistes realitzades per Miquel Ramos i al documental ‘La cifra negra’, d’Ales Payá.

«A més d’una introducció trobadoresca que ens parla de la roda com a mètode de tortura medieval, l’obra reprodueix una persecució clàssica de clowns circenses per abordar, finalment, la vigència de la tortura institucional a l’Estat espanyol», explica Pardo.


Dramatúrgia i direcció: Patrícia Pardo. Interpretació i coreografies: Joana Alfonso, Ilyá Gendler, Mónika Vázquez, Guille Zavala. Intèrpret llengua de signes: Belén Pérez. Música i disseny sonor: Eva Gómez i Laura Miñarro. Adaptació i versió original de Joan Petit: Eva Gómez i Laura Miñarro. Espai escènic: Luis Crespo. Il·luminació: Hipólito Patón. Vestuari Olga Osuna i Raquel Renart. Tècnica d’acrobàcia i dansa: Ilyá Gendler i Mónika Vázquez. Investigació i documentació: Begoña Palazón.


Fotografies de Nerea Coll.

DATA/HORA

16-17 abril 2019, 19:30

LLOC

Sala Matilde Salvador - La Nau

ADREÇA

Universitat, 2 - 46003 València

ENTRADA

2€

Categories

Escèniques, Plans