Las niñas zombi

El TEM programa en La Mutant la peça de Celso Giménez, ‘Las niñas zombi’. L’obra -en cartell el 27 i 28 d’octubre- és la seua primera creada en solitari al marge de la companyia La Tristura, i aborda un episodi de la Guerra Civil des del present i amb una profunda investigació dels llenguatges escènics.

“L’origen d’esta obra és un home que comença una vida amb una doble identitat per a no desertar, per a no anar-se del seu país i que tampoc li maten. Un dels aspectes claus del muntatge és jugar a posar-nos en eixe lloc vital i emocional, humà i no tant històric”, avança l’autor valencià, qui planteja a l’audiència la incògnita de saber per què el seu besoncle va renunciar a tota la seua existència i fins i tot al seu nom, i proposa imaginar amb la nostra vida actual el que suposaria una decisió d’eixa magnitud.

Sobre l’escenari, tres xiques conten una història fantàstica que, a estones, sembla real. Tres creadores destacades de les arts del moviment: la ballarina i coreògrafa mallorquina Belén Martí (Mucha Muchacha), la performer brasilera Natalia Fernandes i l’artista granadina Teresa Garzón.

 

DATA / HORA

27-28 octubre 2023, 20.30

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

12€

Categories

Escèniques, Estrena, Plans, Teatre