Les autres

De la mà del Festival Circuito Bucles, la companyia eslovaca d’Anton Lachky visitarà La Mutant el 17 d’octubre per a presentar ‘Les autres’.

L’obra coreogràfica de Lachky (Prievidza, Eslovàquia, 1982) basa la seua originalitat en la combinació de xicotets fragments de la dansa occidental i la cultura popular oriental. Agafa un poc d’ací i un poc d’allà, sense importar que a priori siguen referències antagòniques, i l’acobla tot en una creació única en què múltiples i variats antecedents donen lloc a alguna cosa totalment nova. Esta tècnica de composició, anomenada no per casualitat Puzzle Work, dóna lloc a un tipus de ball virtuós i sofisticat, ple de potència i alegria, i ha convertit a Anton Lachky en un dels artistes més revolucionaris i sol·licitats de l’escena de dansa europea.

‘Les autres’ és una història que reivindica l’experiència física de viure a través de la dansa, protagonitzada per quatre personatges aïllats en un lloc inert i ple de pantalles translúcides. Per sobreviure, decideixen ballar tots els dies amb la mateixa passió i rebel·lar-se davant el món plàstic que els oprimeix. Este missatge converteix la peça en una proposta idònia per al públic familiar, en paraules del seu autor: “Volem suggerir alguna cosa més, una experiència col·lectiva en la qual els espectadors també siguen actors. Que per a ells siga un dia realment especial. Un dia en què, a més d’anar a veure el ball, pensen en l’impacte ecològic de tot el que farem: menjar, vestir-nos, moure’ns… Deixem de parlar de crisi ecològica i, tots junts, ballem”.

DATA/HORA

Diumenge, 17 octubre 2021, 19:00

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

DURADA

60 minuts

ENTRADA

12€

Categories

Dansa, Escèniques, Festivals, Plans