Los Remedios

Los Remedios és un barri sevillà construït en la dècada dels cinquanta, durant anys estudiat com un exemple de mala planificació urbanística. Als seus carrers van créixer els actors Pablo Chaves i Fernando Delgado Hierro, els quals ara presenten una obra de teatre titulada, precisament, ‘Los Remedios’. El Teatre El Musical ens proposa aquesta autoficció de La_Compañía exlímite, reconeguda amb el Premi Max 2022 a la millor autoria revelació, que podrà veure’s els dies 7 i 8 d’octubre.

Al muntatge, dos amics de la infància s’ajunten per a tractar d’entendre’s a força de representar-se tant a ells mateixos com a les persones que van marcar les seues primeres dècades de vida.
La proposta naix del desig de retrobar-se amb un mateix, amb l’altre, amb el barri i amb les persones que els van ajudar a conformar la seua identitat. L’exercici els ha servit per a reconciliar-se amb els seus records i per a mirar a Los Remedios amb la perspectiva que donen la distància i el temps.

“Dins de la línia d’exhibició de propostes estatals al TEM, no hi havia millor manera d’iniciar nova temporada que amb l’estrena d’aquesta joia escènica, genuïna, divertida i profunda alhora. Una obra que reflexiona sobre l’arrelament i el desarrelament, provocant que ens qüestionem si això que vam ser és el que ara som. Un text magistral amb un ritme frenètic i un exercici actoral impressionant”, argumenta el director artístic del teatre, Juanma Artigot.

Fotos: Luz Soria

DATA / HORA

7-8 octubre 2022, 20:00

LLOC

Teatre El Musical

ADREÇA

Plaça del Rosari, 3 - 46011 València

ENTRADA

12€

Categories

Escèniques, Plans, Teatre