VI Miau Fanzara 2019

Del 4 al 7 de juliol se celebrarà la sisena edició del Festival MIAU Fanzara (Museu Inacabat d’Art Urbà), una trobada a la comarca de l’Alt Millars per a promoure l’art i la cultura vinculats al medi ambient i rural, el pensament crític i contemporani, el reciclatge artístic i la interdisciplinarietat.

El poble de Fanzara es convertirà al llarg de quatre dies en un gran llenç en blanc per a més de vint artistes de diverses procedències. A més, la programació dóna també cabuda a les arts escèniques i multimèdia, la música en directe, instal·lacions, conferències i tallers.

Entre els convidats, el sevillà Alberto Montes, Colectivo Licuado (Uruguai), Doa Oa (Lugo), Jacobo Niepoort (Copenhaguen), el veneçolà Koz Dos, el portuguès Nuno AlecrimMonkey Bird (Burdeos), el xilè Mono González, els canaris Matías Mata —Sabotaje Al Montaje— i Tono Cruz, autor del cartell d’enguany; Anna Willow (Yorkshire, Regne Unit) o el col·lectiu valencià Pink Intruder.

D’altra banda, les coreògrafes Nikita Anishchenko i Carmen Lozano portaran al festival la seua peça de dansa ‘Synokon’, i els performers Álvaro Terrones, Víctor Bonet, Álvaro Pixó i Marta R. Sobrecueva actuaran en Perfomiau. Antiguos Astronautas, DudAli, Rock and 2 i Cor de Fusta posaran la nota musical i el doctor en Història de l’Art Fernando Figueroa Saavedra donarà una conferència sobre Graffiti i Art Urbà.

DATA

4-7 juliol 2019

LLOC

Fanzara, Castelló

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Escèniques, Exposicions, Festivals, Miscel·lània, Música, Plans