IV Migrats Circ

Migrats Circ, el cicle anual d’arts escèniques de carrer adreçat a públic familiar, inaugura la nova temporada d’Espai Inestable i enceta un període dedicat al circ. Tindrà lloc del dimarts 6 al diumenge 11 de setembre, a la plaça Nàpols i Sicília.

En aquesta quarta edició, el cicle acull set companyies de dins i fora de la Comunitat Valenciana, les quals mostraran les seues creacions des de diverses tècniques circenses, com els malabars, equilibris, titelles o el funambulisme, entre d’altres. Migrats Circ serà el marc on Espai Inestable encete la seua vintena temporada, eixint al carrer per a donar la benvinguda a grans i menuts, i enfortint el seu vincle amb el barri de Ciutat Vella. Dues peces llargues (dimarts i diumenge) de 45 minuts i sis curtes de 20 minuts cadascuna, repartides en dos blocs. Serà la companyia de Federico Menini l’encarregada d’obrir el cicle amb el seu espectacle ‘OYUN’. El 7 i 8 de setembre podrà veure’s el treball de les companyies Decopivolta Teatre (‘Tulipas’), Sputniks Cia (‘Quatre parets i un sostre’) i Novo Circo, de Jano Costas.

Durant les jornades del divendres i dissabte, s’acolliran tres companyies més: Ángel Sánchez amb ‘Vespra’, Cia de Paso amb ‘Ataduras’ i Cie Yifan amb ‘Mi Ala’, la qual a més tancarà el cicle el diumenge amb ‘Gritando sin hacer mucho ruido’, guardonada amb el Premi a Millor Espectacle en el festival Internacional de Valladolid.

Espai Inestable continuarà apostant pel circ del 15 al 18 de setembre, amb l’estrena absoluta de la nova creació d’Arritmados, ‘Pa i circ’, una peça desenvolupada al programa de residència Graners de creació Migrats Circ; i del 22 al 25, amb ‘Llum’, de la companyia DelsAltres, dins del festival Russafa Escènica. També, l’últim cap de setmana d’octubre, la sala acollirà ‘Madonna’, la creació més recent de Patrícia Pardo, candidata als Premis Max 2022 com a millor autora teatral.

Foto: Madonna, de Patrícia Pardo / © Laura Ojeda

DATA / HORA

6-11 setembre 2022, 19:00h

LLOC

Plaça Nàpols i Sicília, València

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Circ, Escèniques, Plans