Mucha Muchacha

El Teatre El Musical tancarà la programació de 2021 amb l’estrena a València de ‘Mucha Muchacha (La obra)’, l’òpera prima de Colectivo Mucha Muchacha, codirigida junt amb Celso Giménez i compartint dramatúrgia amb La Tristura. La cita serà el proper dissabte, 18 de desembre, a les 19 hores.

El treball de Belén Martí Lluch, Marina de Remedios, Ana Botía, Marta Mármol i Chiara Mordeglia ha perseguit sempre la contemporaneïtat, la investigació i el diàleg entre diferents disciplines, amb la dona com a eix creatiu essencial. El 2016, van iniciar un procés de documentació sobre les artistes de la Generació del 27, conegudes com Las Sinsombrero i considerades peces clau en l’agitació cultural i la modernització social d’aquella època, abans de ser silenciades pel franquisme després de la Guerra Civil. El que va començar com una recerca teoricopràctica va acabar convertint-se en la seua primera peça de gran format, centrada en els conceptes d’empoderament, determinació, veu, participació, llibertat i cooperació.

Com a activitat paral·lela, la companyia madrilenya impartirà el taller gratuït “Festa d’Hivern 2021” (Rave folklòrica) a l’Espai LaGranja, el divendres 17 a les 10 hores.

Foto: Mario Zamora

 

TEASER
DATA/HORA

Dissabte, 18 desembre 2021, 19:00

LLOC

Teatre El Musical

ADREÇA

Plaça del Rosari, 3 - 46011 València

ENTRADA

12€

DURADA

70 minuts

Categories

Dansa, Escèniques, Plans