Mytika

Eyas Dance Project estrenarà a la Carme Teatre, dins del seu cicle de dansa contemporània, la nova producció escènica ‘Mytika’, amb un programa doble creat per les coreògrafes israelianes Noa Zuk i Adi Salant. ‘Inner Story’ i ‘Boxerman’, de vint minuts cadascuna, estaran connectades per un breu interludi de la companyia. L’obra interpretada per Paula Montoya, Àngela Chavero, Mauricio Pérez Fayos, Seth Buckley i Carlos González estarà en cartell del 29 de setembre al 2 d’octubre.

Inner Story_. “La majoria de nosaltres tendim a percebre la realitat en què vivim com una cosa estable i definida. Desenvolupem una sensació de seguretat dins de la fragilitat i la temporalitat de la nostra existència. En els darrers tres anys, la realitat de les nostres vides ha canviat radicalment i amb ella la nostra capacitat per moure’ns pels espais quotidians, responent amb la mateixa confiança al que passa al nostre voltant. La peça explora allò que ressona entre els cossos humans, la necessitat de reconnexió i estabilitat que naix de canvis inesperats. Trobades que fluctuen entre energies suaus i tendres fins a xocs demolidors. Un moment en el temps que persegueix la sanació de tots els components vitals, recollint els fragments que encarnen tant la pèrdua de l’ordre anterior com el refrescant potencial de reorganització del nou conjunt de peces i possibilitats”. (Adi Salant).

Boxerman_. “Partim d’un lloc d’obertura i vulnerabilitat des d’on explorem com encarnar i transcendir els nostres estats emocionals durant el procés de creació. Jugant amb el concepte de com percebem el temps, investiguem la distorsió de la temporalitat, la velocitat, el volum i la intensitat del material coreogràfic. Estic interessada en la trobada de dos mons i cultures com a experiència espiritual; les emocions com a motors de la creació; la llibertat dins dels límits del temps i la coreografia”. (Noa Zuk).

 

DATA / HORA

29 setembre - 2 octubre 2022. Dijous a dissabte, 20:00h / Diumenge, 19:00h

LLOC

Sala Carme Teatre

ADREÇA

Gregori Gea, 6 - 46009 València

ENTRADA

10€

Categories

Dansa, Escèniques, Estrena, Plans