Nadal a l’Escalante

Escalante porta el seu cicle de Nadal al Teatre Principal de València: del 21 de desembre de 2021 al 9 de gener de 2022, podrem veure tres espectacles familiars de circ, teatre i dansa, a més d’una instal·lació sonora.

Lapso Producciones i Malabart posaran en escena ‘Creatura’, una proposta circense, musical i poètica, inspirada en el llibre Bestiario del Circo (El vientre de la carpa), escrit per Pepe Viyuela. Un homenatge al circ clàssic, com a ens nòmada, que uneix tradició i avantguarda. Podrà veure’s del 26 al 28 de desembre.

Del 2 al 4 de gener de 2022, la Cia. Manolo Alcántara presentarà ‘Déjà Vu’ (foto), una peça de teatre visual, amb música en directe de Laia Rius, que parla de la distància entre una persona i els seus somnis, del que és i el que li agradaria ser.

Marea Danza, Escalante i La Teta Calva posaran el punt final al cicle, del 7 al 9 de gener, amb ‘Rebel·lió’, un espectacle de dansa basat en la novel·la de George Orwell, amb banda sonora de Carles Chiner.

Al vestíbul del teatre es mostrarà tots els dies, de manera gratuïta, la instal·lació ‘A pie’, una immersió en el món de la música, la robòtica i les arts plàstiques, ideada i dirigida per José Antonio Portillo. El músic Enric Monfort construirà una simfonia sonora depositada en un cervell, una estructura amb calaixos que produiran sons de la nostra vida.

DATA

21 desembre 2021 - 9 gener 2022

LLOC

Teatre Principal

ADREÇA

Barques, 15 - 46002 València

ENTRADA

5€

Categories

Circ, Dansa, Escèniques, Menuts, Plans, Teatre