Nusa Festival: Tulsa + Lorena Álvarez

🔴 CONCERT CANCEL·LAT

Nusa Festival arriba a La Rambleta, el 7 d’octubre, amb un doble concert protagonitzat per Tulsa i Lorena Álvarez. Aquest projecte naix amb la intenció «de celebrar l’escena musical protagonitzada per dones». Però a més, també hi haurà espai per a altres disciplines artístiques, com el cinema, la dansa, la literatura, fotografia i més.

Darrere de Tulsa s’amaga l’univers de Miren Iza, una guipuscoana (Irun, 1979) que va començar a fer els seus primers passos al món de la música amb el grup Electrobikinis. Punk-rock i surf cantat en anglés. Narracions emocionals amb regust folk rock americà.

Lorena Álvarez ha aconseguit traspassar els límits habituals de la música tradicional, i situar-la en un nou context on la contemporaneïtat i l’arrel poden anar de la mà sense complexos. Sobre aquesta base ha construït la bastida d’una obra que es mou entre la poesia més delicada i etèria, i la connexió amb la terra més fecunda i tova, repleta de cançons que encongeixen el cor, però engrandeixen l’ànima, sempre des del seu estil únic i propi.

 

DATA/HORA

Dijous, 7 d'octubre 2021, 21:00

LLOC

La Rambleta

ADREÇA

Bulevard Sud amb Pius IX, s/n - 46017 València

ENTRADA

23€

Categories

Concerts, Festivals, Música, Plans