PinPanPun Series 020

  Pierre Bastien

  PinPanPun, les trobades de música i tecnologia inusual, tenen nova data: la sèrie 020 tindrà lloc el 6 de setembre a La Fábrica de Hielo amb les actuacions de Mike Cooper, Juan Antonio Nieto i Pierre Bastien.

  El compositor i músic experimental Mike Cooper, a més de dur més de cinquanta anys de trajectòria, pot vanagloriar-se d’haver rebutjat, allà pels anys 60, una oferta per a formar part dels Rolling Stones com a guitarrista. Es mou per diferents estils com el blues, el free jazz o els ritmes del Pacífic, amb els quals fa collages sonors amb la seua lap steel, i ha publicat una infinitat de discos, senzills i recopilatoris, a més d’altres treballs audiovisuals.

  Juan Antonio Nieto, exbaterista dels grups Aviador Dro i Alphaville durant la “movida” madrilenya, i músic ocasional de Los Iniciados, La Dama se Esconde i Esclarecidos, va iniciar la seua carrera en solitari a mitjan dels 90, decantant-se per la música electrònica i experimental. Al llarg de deu anys (2000-2010) va signar els seus treballs com a Pangea

  El compositor i multiinstrumentista Pierre Bastien va construir el seu primer mecanisme sonor al 1977. Al llarg de deu anys va estar component música per a peces de dansa i acompanyant a Pascal Comelade. Ha col·laborat també amb Pierrick Sorin, Karel Doing, Jean Weinfeld, Robert Wyatt i Issey Miyake, entre altres artistes.

  DATA/HORA

  Divendres, 6 setembre 2019, 20:00

  LLOC

  La Fábrica de Hielo

  ADREÇA

  José Ballester Gozalvo, 37 - 46011 València

  ENTRADA

  Gratuïta

  Categories

  Música, Plans