Presentació Cartell Cabanyal Íntim 2019

El dijous, 7 de febrer, el Centre del Carme Cultura Contemporània acollirà la festa de presentació del cartell del 9è Cabanyal Íntim —que se celebrarà del 9 al 19 de maig de 2019—, dissenyat enguany per l’il·lustrador i activista cultural Elías Taño a partir del lema plantejat: La Llibertat.

En paraules de la seua directora artística, Isabel Caballero, aquest serà «l’eix vertebrador de les quasi trenta propostes escèniques que es presentaran al llarg dels deu dies de festival. Un concepte ampli que es veurà fitat pels diferents punts de vista que els artistes ens oferiran amb les seues creacions. Diversos llenguatges escènics com el teatre textual i el físic, la dansa, la performance, les titelles, el cabaret o la música, faran que el triomf de la llibertat, o la falta de la mateixa, ens convide a reflexionar, participar i gaudir».

Després de conèixer la nova imatge de Cabanyal Íntim, hi haurà un concert de Salami Púrpura, trio de “micro-sarsuela contemporània i urban sainet” format per Mónica Sarrión, Clara Camarena i Mono Sapiens.

DATA/HORA

Dijous 7 febrer 2019, 19:00

LLOC

Centre del Carme

ADREÇA

Museu, 2 - 46003 València

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Festivals, Miscel·lània, Plans