La rebelión de las mariposas

Ladyfunta porta al Teatro Círculo ‘La rebelión de las mariposas’, una peça multidisplinària dirigida per la coreògrafa i intèrpret Jéssica Martín.

«Es tracta d’un treball situat en un territori intermedi entre la instal·lació artística i el moviment escènic. L’escena com a temple, el nostre temple, al costat d’un espai sonor i una il·luminació que formen part de la teua sensitiva pell, la teua segona i tercera pell. Explorar sense por el territori de l’eufòria del moviment del cos, de la seua existència. Eixe instant en què la teua consciència desperta i brolla al teu interior com papallones voleiant… Una sensació exultant que es tradueix en una ganyota ascendent en els teus llavis. Les papallones alcen el vol i no pararan fins a veure’m ballar».

En aquest procés d’experimentació performativa, al qual conviden a participar a artistes de diferents disciplines, combinen recursos i eines tecnològiques desfasades amb altres actuals.

Seguint amb el concepte de projectes anteriors, com ara “Imagen y Semejanza” o “Play no Rules’’, s’apoderen de l’escena, eixe espai on la intimitat els acompanya per a poder ballar lliurement, a partir d’un primer gest, d’eixe moment en què un moviment es converteix en inspiració.

L’equip el completen els ballarins Juana Varela i Abel Martí Belda, el dramaturg Xavier Puchades, el dissenyador de llums Carlos Hinojosas, i el Col·lectiu PenJa’m, responsables de l’espai sonor.

TEASER

 

Foto: José Marín

DATA/HORA

23 - 26 setembre 2021, 19:00

LLOC

Teatro Círculo

ADREÇA

Prudenci Alcón i Mateu, 3 - 46020 Benimaclet, València

DURADA

60 minuts

ENTRADA

9€ / 11€

Categories

Escèniques, Plans