Rodrigo Cuevas

El Teatre El Musical acollirà el 18 de febrer el nou espectacle de Rodrigo Cuevas. “Trópico de Covadonga”, el seu tercer projecte escènic en solitari, és agitació folklòrica i electrònica, divisme de camp i humor, erotisme elegant, hedonisme, celebració dels drets innegociables, belles coreografies contemporànies, una posada en escena que conjumina elements vintage i projeccions, i un vestuari que no deixa ningú indiferent.

Aquesta proposta ens descobreix un Rodrigo Cuevas menys cabareter, que centra la seua energia a cantar com els rossinyols, a dansar com les estreles de mar i a embastar un xou que ens eclipsa tant per la seua categoria musical com per la seua estètica, i per la seua empremta discursiva.

L’artista asturià ha comptat amb Raül Refree com a productor musical, coautor i arranjista; amb el dissenyador de vestuari Constantino Menéndez (Made by Kös); amb la coreògrafa Dana Raz; i amb l’il·luminador i artista audiovisual Txus Plágaro, entre altres.

FORMACIÓ EN DIRECTE:

Rodrigo Cuevas: veu, percussions, sintes, electrònica. Mapi Quintana: panderos, cors, palmes, vocoder, contrabaix. Juanjo Díaz: percussions. Rubén Bada: guitarra elèctrica, baix, efectes, cors. Tino Cuesta: sintetitzadors, cors, programacions, acordió.

 

TEASER
DATA/HORA

Divendres, 18 febrer 2022, 20:00

LLOC

Teatre El Musical

ADREÇA

Plaça del Rosari, 3 - 46011 València

ENTRADA

Exhaurides

Categories

Concerts, Escèniques, Música, Plans