Serialparc

Naix Serialparc, una iniciativa de l’Agència Districte que «persegueix un apropament als barris, els seus rostres i les seues ambaixades, a partir del batec dels seus punts verds. Redescobrir la ciutat a través dels seus parcs més emblemàtics, però també dels més inexplorats». Ferran Palau i Mani Dii seran els encarregats d’inaugurar el nou cicle de concerts, des del parc de Benicalap, el pròxim 17 d’octubre. El compositor català presentarà en directe el seu nou disc, anomenat precisament ‘Parc’ (Hidden Track Records, 2021).

Serialparc recorrerà també, fins a finals d’any, els parcs de Capçalera, el Central, el de Malilla i el de l’Oest. Els artistes convidats a esta primera edició són —a més de Palau i Mani Dii— Fernando Alfaro, Lea Leone, Miguel Rivera (Maga), Renaldo & Clara, La Habitación Roja, Carlota, i Sandra Monfort.

Districte compta amb la col·laboració de l’Organisme Autònom Municipal (OAM) de València, i el suport de SAV i cervesa El Águila. Les entrades ja estan a la venda ací, amb un descompte del 50% per als menors de 12 anys.

 

 

DATA/HORA

Diumenge, 17 octubre 2021, 11:00

LLOC

Parc de Benicalap

ADREÇA

Avinguda Burjassot, s/n - 46025 València

ENTRADA

11€ + despeses

Categories

Concerts, Festivals, Música, Plans