Spiritual boyfriends / Núria Guiu

Núria Guiu visitarà la Sala Carme Teatre el 18 d’abril, dins de Dansa València, amb la performance ‘Spiritual boyfriends’.

La coreògrafa i ballarina catalana torna a examinar la pràctica del ioga i la converteix en objecte d’una investigació documental i iconogràfica sobre la creació de les postures que coneixem a Occident i de quina manera imposen als nostres cossos rols, normes i estructures de poder en crear una cultura de l’autodisciplina, la salut i la bellesa.

Es tracta de saber com una pràctica especialment relacionada amb el món interior i espiritual ha acabat convertida en una gran indústria, i de quina manera les tecnologies digitals permeten hui continuar difonent una pràctica que hibrida la cultura índia i les disciplines físiques d’origen occidental. I és que la digitalització d’aquests temps té un paper destacat en la construcció dels nostres cossos i, especialment, en la construcció de la mirada que projectem sobre ells. De la mateixa manera, influeix en el nostre imaginari privat en relació amb l’espiritualitat o les relacions amoroses que mantenim.

En aquesta coprodució del Festival Grec de Barcelona i La Briqueterie CDCN du Val del Marne, Núria Guiu ha comptat amb l’assessorament artístic d’Esther Freixa i Sònia Gómez, i l’acompanyament dramatúrgic de Lucas Ubach.

DATA/HORA

Diumenge, 18 abril 2021, 18:00

LLOC

Carme Teatre

ADREÇA

Gregori Gea, 6 - 46009 València

DURADA

55 minuts

Categories

Escèniques, Festivals, Plans