XIX Tenderete

L’antic Mercat de Burjassot acollirà el 2 d’octubre el 19é TendereteFestival d’Autoedició Gràfica i Sonora. Aquesta edició reduïda i en format exprés, titulada ‘Guterfes’, reunirà una trentena d’expositors, artistes i editorials clau de l’edició independent.

Així mateix, tindran lloc tallers de dibuix col·lectiu, tallers d’impremta tradicional amb gelatina, serigrafia en viu, catalogacions de publicacions del fons de la fanzinoteca de Fanzineología, i xarrades, entre altres activitats.

En aquesta ocasió tindran un especial protagonisme fanziners locals com ara Ediciones Valientes, Ratas Gráfikas o Ediciones Calamidad, i els autors D. Vanderh, Eixa, Arnau Ledesma, Elías Taño o Andrea Oliva. També tindran el seu estand Raquel Montero, Julia San, The October Press, Kikuyo Editorial, Andy López, Ana Fernández, Gata Negra zine, Antipersona, United Minds, Amor de Primas, Elena López Lanzarote, Osadia Ediciones, o Handshake.

Tenderete és un festival que té lloc a València des de 2011 amb dues cites a l’any, una al gener i una altra al juny, i sempre durant dues jornades consecutives, generant un punt de trobada per als creadors i creadores de fanzines, però també per a la xicoteta edició, l’art gràfic, la música o el còmic. L’hivern passat l’organització de Tenderete va decidir cancel·lar per motius sanitaris i, al seu lloc, van organitzar un intercanvi de publicacions via postal a l’estil “amic invisible”. Tampoc van celebrar la seua habitual cita estiuenca. Ara, vint mesos després de la seua última edició, reprenen l’activitat amb un format adaptat, reduït i a l’aire lliure per a continuar donant impuls i visibilitat a l’edició independent.

DATA/HORA

Dissabte, 2 octubre 2021, 11:00 - 22:00

LLOC

Antic Mercat de Burjassot

ADREÇA

Jorge Juan, 43 - 46100 Burjassot, València

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Festivals, Miscel·lània, Plans