Truenorayo Fest 2019

La Mutant acollirà, del 24 al 26 d’octubre, la sisena edició del Truenorayo Fest, una trobada reivindicativa i reflexiva entorn de la música en directe i la il·lustració, promoguda per les agitadores culturals Hits With Tits.

(Re)conegut pel seu caràcter enèrgic, emergent, enrabiat i feminista, Truenorayo aposta per «potenciar la música com a plataforma de difusió cultural reivindicant el paper actiu de les dones, no sols com a artistes sinó també com a tècniques, productores i directores».

Aquest és un festival multidisciplinari que té la pretensió de presentar-nos professionals destacades a diferents àmbits de la creació, brindant al públic l’oportunitat de gaudir de propostes artístiques innovadores, avantguardistes i noves poc habituals a València.

El dia 24 es projectarà, de forma inèdita, el documental ‘Una banda de chicas’ (2018), dirigit per l’argentina Marilina Giménez. En acabar tindrà lloc la tertúlia “Traducció i Gènere”, entorn del feminisme, les noves identitats i el llenguatge inclusiu.

L’escenari de La Mutant acollirà els directes d’Hoax Fellows, Lorena Álvarez, Lisasinson, Novio Caballo i Texxcoco, el divendres 25, i de Pau Vallvé, Amparito, Hickeys, Las Odio i Antifan, el dissabte 26; mentre que a la terrassa 2 del centre cultural podreu ballar amb Trashy Divas, Cero En Conducta, Chicoychico i Las Despechadas Pinchadiscos.

La dissenyadora i il·lustradora María Rodilla realitzarà el mural del Truenorayo Fest 2019.

 

DATA

24, 25, 26 octubre 2019

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

Dia: 8€ / 2 dies: 15€

Categories

Activisme, Festivals, Música, Plans