Un immens i infinit continent

El Teatre El Musical acull la posada en escena d’‘Un immens i infinit continent’, una obra-concert sobre anhels i frustracions amb direcció de La Teta Calva.

Fa tres anys, el cantautor valencià Néstor Mir va visitar Canadà amb la seua família. El que en principi era un viatge més es va convertir en una mena d’epifania quan Mir va sentir, inesperadament, que aquell era el seu lloc, el punt exacte on podria donar un gir complet a la seua vida. No obstant això, la necessitat de traslladar-se a viure allà va acabar xocant amb la impossibilitat de fer-ho, i el resultat va ser una fugida artística cap a la música —l’hàbitat natural—, però també cap a la literatura i l’escena. Fruit d’aquella frustració van sorgir un disc i una novel·la homònims, a més d’una obra musicada amb direcció i dramatúrgia de La Teta Calva.

Mir apareix acompanyat d’altres tres músics —la cantant, guitarrista i baixista Estela Tormo (Júlia), el pianista Amadeo Moscardó i el multiinstrumentalista Juan Barcala (Cándida)— i d’un actor, Jaume Ibáñez, qui representa els diferents personatges de la història. L’eix vertebrador de l’obra són les cançons, que d’alguna manera posen en relleu la part més romàntica de la història, la més utòpica, allà on tot és possible i el somni de la revolució personal es pot aconseguir. Elles són una alenada d’optimisme, mentre, en contrapunt, les escenes són eixa garrotada que, amb cada colp, obliga el protagonista a fer front a la realitat.

DATA/HORA

6 juny 2021, 19:30

LLOC

Teatre El Musical

ADREÇA

Plaça del Rosari, 3 - 46011 València

ENTRADA

12€

Categories

Escèniques, Música, Plans