10é Vociferio – Festival de Poesia de València

Vociferio celebrarà del 13 al 28 de febrer de 2021 la seua desena edició posant el focus en l’emergència climàtica i els valors ecològics. Les propostes seleccionades enguany «fan una denúncia explícita de l’ecocidi, l’acció animalista i conservacionista, l’agricultura ecològica i de proximitat i les lluites veïnals per la seua sobirania alimentària». El festival serà acollit pel Centre del Carme Cultura Contemporània i la Sala Carme Teatre; a més, es retransmetrà íntegre en streaming.

Violeta Gil (foto), cofundadora de la companyia teatral La Tristura, junt amb Abraham Boba, vocalista de León Benavente; Dionisio Cañas; Lucía Camón; Eladio Orta; Chantal Maillard; i Joaquín Araujo, amb Raúl de Tapia i Jorge Riechmann, són alguns dels noms en cartell. El 27 de febrer es durà a terme una sessió especial en homenatge a la poeta, assagista i crítica madrilenya Guadalupe Grande, recentment desapareguda. Hi participaran Yolanda Castaño (Premi Ojo Crítico RNE 2020) i Isaac Garabatos, María Eloy-García, i Blanca Llum i Los Sara Fontán, duet format per la violinista Sara Fontán i el baterista de Za!, Edu Pou.

També hi haurà una programació adreçada al públic familiar (Vociferito), amb un taller de rap impartit per Francesc Tamarite entre les activitats, i un espai per a la música en directe amb els cantaors valencians Pep Gimeno “Botifarra” i David Vid, en companyia de l’escriptor i repentista cubà Alexis Díaz Pimienta; i Toni de l’Hostal o Burguitos, entre altres.

DATA

13 - 28 febrer 2021

LLOC

CCCC / Carme Teatre / Streaming

ENTRADA

0€/5€

Categories

Escèniques, Festivals, Miscel·lània, Plans