Volumen 2

La coreògrafa i ballarina Sandra Gómez porta ‘Volumen 2’ al Teatro Círculo, la qual aposta per la dansa contemporània per obrir la nova temporada. Es tracta d’una proposta escènica, cointerpretada junt amb Javi Vela —responsable de l’espai sonor—, que apel·la al silenci a través del so.

«Composta per un solo de moviment i un diàleg sonor, i amb la repetició i acumulació com a estratègies, es pretén ocupar l’espai fins a saturar-lo per a, finalment, desocupar-lo, buidar-lo i deixar que emergisca de nou el silenci».

D’aquesta manera, la creadora valenciana es pregunta si és possible el silenci, si podem escoltar allò que no es diu o està absent, o és insonor. La peça està formada per una sèrie d’exercicis autònoms i independents entre si, que posen en joc els conceptes de ritme i silenci, i amb la idea de deriva com a mètode de treball. Cada exercici es construeix des d’un llenguatge diferent, així, el moviment, el text i la veu, i el llenguatge musical i sonor, se succeeixen en un recorregut que va creant diferents ambients.

Sandra Gómez continua investigant en el camp del so després de peces com ‘Tot per l’aire’ (2018) o ‘Bailar el sonido’ (2019).

DATA/HORA

16 - 19 setembre 2021, 19:00

LLOC

Teatro Círculo

ADREÇA

Prudenci Alcón i Mateu, 3 - 46020 València

DURADA

60 minuts

ENTRADA

9€/11€

Categories

Escèniques, Plans