Yann Tiersen

És innegable que la música de Yann Tiersen va arribar a moltes de les nostres oïdes a través de la famosa ‘Amélie’, comèdia romàntica de 2001 —detestada i admirada a parts iguals— realitzada per Jean-Pierre Jeunet. La banda sonora va guanyar un Premi César i va ser nominada per als BAFTA d’eixe mateix any.

Descobrir ‘L’absente’, disc publicat també al 2001, amb col·laboracions destacades com ara les de Dominique A o Lisa Germano, era una simple qüestió de curiositat musical. Per davant d’ell, ‘La valse des monstres’ (1995), ‘Rue des cascades’ (1996), ‘Le phare’ (1997) i ‘Tout est calme’ (1999).

També va compondre la b.s.o. de ‘Good Bye, Lenin!’ (Wolfgang Becker, 2003) i ‘Tabarly’ (Pierre Marcel, 2008), a més de continuar produint quasi un àlbum per any, llevat d’alguna interrupció.

Ara se’ns presenta amb ‘All’, el seu catorzé treball d’estudi, i torna a València per a compartir-ho amb nosaltres. La mala notícia és que les entrades van exhaurir-se fa setmanes. La Rambleta l’acollirà la nit del 25 de setembre, precedit per Geysir, duet format per Lionel Laquerriere i Marie-Céline Leguy.

 

DATA/HORA

Dimecres, 25 setembre 2019, 22:00

LLOC

La Rambleta

ADREÇA

Bulevard Sud amb Pius IX - 46017 València

ENTRADES

Exhaurides

Categories

Música, Plans