Yo solo vine a ver el jardín

Lluna-Issa Casterà i Carla Nyman (Colectivo amor&rabia) estrenen a València ‘Yo solo vine a ver el jardín’. La peça naix de ‘Tragicomedia de los jardines y campos sabeos’, escrita per Feliciana Enríquez de Guzmán en 1624. Podrà a veure’s a la Sala Ultramar del 22 al 25 de juny.

La poeta i dramaturga Carla Nyman ha adaptat esta obra del segle d’or sobre tres germanes que, en lloc de triar marit entre sis pretendents imposats pel seu pare, decideixen quedar-se amb tots ells. Nyman actualitza el text convertint-lo en un monòleg posat en veu d’una dona actual que busca citar-se amb sis homes a través de Tinder.

‘Yo solo vine a ver el jardín’ aborda els tabús amb els quals les dones hem crescut al llarg dels segles. Una proposta incòmoda, “macarra” i naïf, per a celebrar el sexe i el cos propis.

SINOPSI: La condició és dinamitar tota una vida que poc té a veure amb les vertaderes aspiracions. Llavors, el pla és el següent: tancar-se al jardí i començar una correspondència irresistible amb sis homes alhora, en una exploració íntima entorn del plaer i l’autoplaer. “No es a vosotros a quienes busco. Es este deseo. Algo más profundo e irreal que un simple hombre. Porque el cuerpo tiene una memoria prehistórica. Y es insaciable”.

 

TEASER
DATA / HORA

22-25 juny 2023, 20:00

LLOC

Sala Ultramar

ADREÇA

Alzira, 9 - 46007 València

ENTRADA

9€/11€

Categories

Escèniques, Estrena, Plans, Teatre