Tanca la Sala Ultramar. Una altra derrota cultural per a València

Quasi dotze anys de treball, més de 350 espectacles programats, 184 companyies, huit edicions de residències autorials i quatre publicacions de textos teatrals, són el balanç que la sala d’Arrancapins deixa al seu pas.

Des de la direcció de la sala indiquen que es tracta d’una decisió molt meditada i molt dolorosa, presa pel cansament i les dificultats per les quals s’obliga a transitar als projectes culturals.

“Volem anar-nos-en celebrant totes les coses bones que aquest projecte ens ha oferit. Així que, malgrat la tristesa, des de la sala agraïm a totes les companyies i col·laboradors d’un projecte que sempre ha tingut en l’autoria el seu major valor. Estem segures que continuarem trobant-nos i celebrant.”

D’aquesta manera, la Sala Ultramar passarà a tancar les seues portes a l’exhibició el pròxim dia 26 de novembre amb l’última de les funcions de la companyia Nomusa i l’estrena de DSO. Després es mantindrà com a espai d’assaig per a l’última de les produccions “ultramarines”, Morning Glory, de Mertxe Aguilar. Aquesta estrena podrà veure’s del 31 de desembre al 4 de gener a la sala, tancant així definitivament.


Afán de Plan © 2023